Vores politik om småkager og privatliv.

Introduktion
Når du besøger vores webside, indsamles der ikke oplysninger om dig.

Cookies
Dette website anvender ikke cookies, men vi elsker småkager.

Personoplysninger:

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang, kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker dog kun ved login til vores kunde portal, hvortil du kun har adgang, hvis du er en eksisterende softwarekunde.

Vi anvender registrerede oplysninger i form af et unikt kunde ID, kundenavn og oplysninger om hvilke software produkter du har gyldig licens til. Disse oplysninger deles ikke med 3. part, og anvendes kun internt til at give adgang til supportfunktioner.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde hos AC·Software, og give adgang til support funktioner, der relaterer til det eller de software produkter, som du har en registreret licens til.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet videregives ikke til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.
Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke person- og firmaoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info(at)acsoftware.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine oplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
AC·Software
CVR: 27243975
Gravlevvej 3
9520 Skørping

Tredjepart
Der er ingen tredjeparter, der har adgang til information on brug af dette site - brug, som vi i øvrigt ikke indsamler oplysninger om.